donderdag 27 augustus 2015

3D hartjes haken

Na 2 pogingen van 2 verschillende patronen om een 3D hartje te haken, was ik er klaar mee. De een is te lang en de ander heeft bijna geen rondingen. Of dit nou aan mij lag of aan de patronen geen idee, dat laten we dan ook maar even in het midden. Jammer dan. Maar ja toch wil ik graag zo'n 3D hartje haken, dan maar zelf even bedenken waar en wanneer te minderen om tot een (voor mij) mooi hartje te komen. Alleen dat even werd een middagje puzzelen. Maar het is gelukt. Hier mijn 3D hartje. De smaak te pakken haakte ik er de volgende dag nog een. Even een kleine waarschuwing je krijgt van 3D hartjes haken wel kramp in je vingers. Hahahaha.








zaterdag 22 augustus 2015

Borduren

Ik denk dat het zomaar 1,5 jaar geleden is dat ik iets geborduurd heb. En toen kwam ik HIER het patroon van deze prachtige merklap tegen. Die ga ik maken. Dus borduur spullen op gezocht en aan het borduren, op borduur linnen 11 draads met DMC garen nr. 334 en Venus 2464. Het is weer zo leuk om te doen. De lap pak ik af en toe tussen het haken door, dus het gaat niet zo snel, maar dat geeft niet.





donderdag 13 augustus 2015

We zijn er weer

Terug van een fijne vakantie in Limburg. Omdat ik niet zo van reizen hou en de jongste wagenziek is zijn we dit jaar maar weer eens in eigen land gebleven, dus op naar  Limburg wat wij het mooiste stukje Nederland vinden. Er werd heel veel regen voorspeld, en dat is ook uitgekomen. Ja eerlijk is eerlijk alles is toch leuker als de zon schijnt. Niet te min zijn we toch lekker weg geweest. Gelukkig hadden we de eerste dag nog mooi weer, dus zijn we naar Mondo Verde in Landgraaf gegaan.


ONDERWEG



MONDO VERDE in Landgraaf








VALKENBURG






En nu weer aan het werk, nog 1,5 week en dan moeten de meiden ook weer naar school. Maar nog ff genieten van het mooie weer.