zondag 7 juni 2015

Een rustige Zondag

Deze zondag had ik eigenlijk het bos in de planning. Eindelijk hadden we eens niets te doen op zondag en het zou mooi weer worden, dus een goed idee deze zondag naar het bos. Totdat Mathieu deze week de uitnodiging kreeg om met een kennis van de Super Seven Club mee te gaan voor een georganiseerde rit door het Gooi. Tja zo'n uitnodiging krijg je niet iedere week, dus dan is het simpel, gewoon doen. Met als gevolg geen bos. Nou ja jammer, wij vermaken ons wel.

En wat is het een heerlijke relaxte dag geweest. Voor zondagse begrippen vroeg ( 7.30 uur) opgestaan, omdat Mathieu vroeg weg moest. Wat een mazzel de zon schijnt echt, en het is zowaar al lekker op het balkon. Een lekker dagje buiten. Dus eerst snel mijn huis aan kant,een klein wasje strijken, bedden opmaken, afwassen, stofzuigen en dweilen. Ja het is erg, maar ik kan niet ontspannen als mijn huis een bende is. Om vervolgens om 10.30 uur al lekker in de zon te zitten, met een bakkie koffie en haakwerk.


De  Super Seven Club


Lekker fietsen Verstoppertje is altijd leuk
Buiten Lunchen


Een extra plaatje, omdat ze zo mooi zijn
En lekker
1 opmerking:

  1. Ooo, wat wat zijn jouw aardbeien al mooi rood. Die van mij hebben nog wat zonnestraaltjes nodig, zijn nog groen :-) Heerlijke dag als ik het zo lees, echt genieten. Goed begin van de nieuwe week!

    BeantwoordenVerwijderen