vrijdag 3 juli 2015

ZOMER

Ja ik weet het, zo loop ik te klagen dat we geen zomer krijgen, omdat het gewoon niet warmer werd dan een graadje of 16, zo loop ik weer te zeuren dat dit wel heel erg warm is. Maar eigenlijk mag ik natuurlijk niet klagen als huisvrouw en thuis blijf moeder, oke ik heb natuurlijk ook meer dan genoeg te doen, en ook met warm weer moet er gewoon gesopt, gezogen en gedweild worden, zeker met dit weer is het belangrijk dat het huis schoon is, en het sjouwen met overvolle boodschappen tassen gaat ook gewoon door. Toch kan ik als ik wil even gaan zitten, de ventilator aan zetten. Op dit soort dagen denk ik toch wel extra aan mijn man (die kozijnen aan het plaatsen is) en andere die buiten moeten werken met deze hitte. Ja ik weet het, het is jullie werk en dat moet gedaan worden, maar toch het is afzien.
En laat ik onze arme Ed niet vergeten die net van narigheid lang uit op de ( nat van het dweilen) tegelvloer ging liggen voor een beetje koelte.

Maar er is natuurlijk ook een leuke kant aan deze warmte, zeker voor kinderen, want met water spelen en ijs eten is toch het leukste wat er is. De was droogt nu lekker snel, zodat het s'avonds al gestreken kan worden, en de tomaten planten groeien als een tierelier.
JAHAA eindelijk ZOMER.

Aan het einde van de middag was er een verkoelend briesje.
Buiten was het aangenaam, dus hebben we lekker buiten gegeten.


Met een badje, was er nog weinig plek over, dus Robin  moest ook op een kinderstoeltje.3 opmerkingen:

  1. Gezellig hoor. zo buiten eten. Idd. resepct voor mensen die buiten moeten werken in dit weer. Leuke plaatjes en binnenkort tomatensalade van je eigen tomaten? Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen