maandag 29 december 2014

Kerstvakantie

Nadat we Bo's verjaardag hadden gevierd, had ik nog een zeer drukke week te gaan voordat de kerstvakantie begon. Naast dat er natuurlijk getrakteerd moest worden en iets lekkers maken voor het kerstdiner op school voor 2 klassen, wilde ik heel graag de kleding voor de kerst af hebben. En het is gelukt met als resultaat, voor de oudste een hesje met glitters en een lekker warme sweater met glitter applicatie en voor de jongste een broek en mouwloos colbertje.
Sweater donkerblauw, met glitterapplicatie

Mouwloos Colbertje

Hesje met Glitters

Glitter applicatie

Het eerste weekend van de kerstvakantie zijn we op korte vakantie  geweest naar Limburg.
In Hotel Heerlen van der Valk hadden wij 2 overnachtingen met diner en ontbijt geboekt.
Hier zijn wij al vaker geweest een fijn hotel en het eten is er echt zo goed. Er is een zwembad wat natuurlijk altijd erg fijn is als je met kinderen op vakantie gaat, dan kunnen wij (mijn oudste dochter en ik) lekker winkelen, met in het vooruitzicht voor de jongste dat we daarna nog lekker gaan zwemmen. Moet zeggen dit werkt altijd erg goed.
De eerste dag naar de kerst markt in Maastricht en hier ook gewinkeld. Heel mooi alles zo in kerstsfeer. De volgende dag was Bo jarig dus eerst s'morgens bij het ontbijt natuurlijk cadeautjes.
En daarna zijn we naar de Kasteelpark Born geweest. Was erg leuk maar ook heeeel erg koud.
Dus nadat we gewandeld en de dieren bekeken hadden, zijn we terug gegaan naar het hotel voor warme chocolademelk met taart. De rest van de dag hebben we doorgebracht in het zwembad. Toen we de volgende ochtend wakker werden was alweer de laatste dag aangebroken. Na het ontbijt ging onze trip naar Valkenburg (altijd leuk), daar hebben we de kerststal van zand in de Wilhelminagrot bezocht. Had eerst zo mijn twijfels of dit wel wat zou zijn. maar eenmaal binnen had ik echt geen spijt zo prachtig mooi gemaakt. Er stonden overal verlichte kerstbomen en op de achtergrond kerstmuziek, voor het ultieme kerstgevoel. Echt heel mooi. Nog even gekeken of we nog een van de kerstmarkten zouden gaan bekijken, maar daar stond al zo'n lange rij dat we daar geen zin in hadden om achter te gaan. Als afsluiting op een terrasje warme chocolademelk te hebben gedronken, zijn we op ons gemak terug gereden naar huis.
Helemaal voldaan en uitgerust van een super druk jaar, was dit een zeer geslaagd begin van de kerstvakantie.

JARIG BO

KASTEELPARK BORN


KERSTSTAL VAN ZAND VALKENBURGDe kerst zit er inmiddels op. door naar a.s. woensdag voor het bakken van de oliebollen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten