dinsdag 30 december 2014

Nieuw haakproject

In de kerstvakantie ben ik natuurlijk ook bezig geweest met handwerken. Ben begonnen met een nieuw haakproject. Ik weet alleen nog niet wat of voor wie het gaat worden. Misschien een bankdekentje of een kleed voor mee naar buiten , misschien een sprei voor op bed van een van mijn meiden. Hij is in ieder geval breed genoeg voor een van deze drie, dus we zullen zien hoever ik kom.
De acryl is van de Wibra Saskia blauw, roze en wit, ik haak het op naald 4.

Haak 70 losse.
Toer 1:  Sla de eerste 2 losse over, haak in de 3e losse een stokje, haak in alle volgende losse een stokje. Aan het eind van deze toer wisselen van kleur.

Toer 2:  Haak  2 losse sla 2 stokjes van de vorige toer over en haak 2 stokjes ( tussen het 2e en 3e stokje van de vorige toer). Deze toer vervolg je door steeds 2 stokjes over te slaan en 2 stokjes er tussen te haken. Eindig de toer met 1 stokje. Aan het einde van de toer wisselen van kleur.

Toer 3 : Haak 2 losse en 2 stokjes in de opening van de vorige toer. Eindig de toer met 1 stokje in de opening van de vorige toer. Aan het einde van de toer wisselen van kleur.
Herhaal Toer 3 tot dat het project de gewenste lengte heeft bereikt.Ook wil ik deze keer gaan mee doen aan CAL 2015.  Ben nog druk bezig met het bedenken welke kleuren ik wil hebben. CAL 2015 gaat vrijdag 2 januari van start. Meer informatie is te vinden op de blog  de creatieve wereld vanTerray. Hierover later meer.


Dit is de laatste blog van 2014.
Ik wens iedereen
Een gezellig en een veilig OUD JAAR avond
En een heel goed NIEUW JAAR

2 opmerkingen:

  1. Leuk dat je mijn blog bekeken hebt! Ik ben hier voor het eerst, je blog ziet er leuk uit, ik kom zeker nog eens terug. Fijne jaarwisseling en alvast succes met de Cal 2015!

    BeantwoordenVerwijderen