zondag 8 maart 2015

Lente op Balkon !!!!

Toen de in oktober geplante bolletjes in december al hun groene kopjes boven de grond staken, en het blad vrolijk door bleef groeien, dacht ik dit gaat niks meer worden dit voorjaar, al mijn plant moeite is voor niets geweest. Maar verkeerd gedacht een paar weken geleden kwam heel voorzichtig de eerste crocus tot leven, en dit werkte waarschijnlijk aanstekelijk want ondertussen bloeien er al veel bolletjes of zijn er mee bezig. Geweldig. En iedere dag kan ik hier zo van genieten. De lente is in zicht YEH. Vandaag met dit heerlijke lenteweer op het balkon gewerkt. Gesnoeid, en het een en ander gezaaid in de koudebak, zag ik dat de rest ook is begonnen met ontwaken en uitlopen.

Hortensia


De Blauwe Druif doet ook zijn best.


Roos loopt mooi uit.Vandaag gesnoeide Vlinderstruik staat er een beetje zielig bij, hoop dat dit goed komt.2 opmerkingen:

  1. Heerlijk he, hier komt er ook voorzichtig vanalles op. Echt genieten, succes met je moestuin ook! Laat je het vervolg van je moestuin ook nog eens zien? Hier wel appelbomen, een perenboom (met wisselend succes), bramenstruik en sinds vorig jaar rode bessen. Ik heb dit weekend rucola, radijsjes, basilicum en munt uitgezaaid, ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, gaaf is dat om alles te zien groeien. Jij ook succes.

      Verwijderen