vrijdag 23 januari 2015

CAL 2015 week 2 en 3


Hier een vervolg van mijn te worden CAL deken.
Tot zover gehaakt week 2 en 3, week 1 had ik al eerder laten zien.
Ben blij met de kleuren. Is toch ff afwachten als je het echt gaat haken of de combinatie word zoals je het in gedachten hebt.  Het haken van deze CAL deken is goed te doen, patroon omschrijving is duidelijk. Soms moet ik wel even iets uithalen voordat ik het onder de knie heb, maar ook dat hoort erbij. Tevreden over het resultaat tot nu toe. Vandaag is er weer een nieuwe toer bekend gemaakt, heb het nog niet bekeken. Ben benieuwd.5 opmerkingen:

 1. Kijk aan, dat zijn ook mooie kleurtjes! Haakt echt fijn he, Stylecraft. Ik had er tot nu toe nog geen ervaring mee, maar ben er erg blij mee. Ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je mij volgt. Stylecraft haakt lekker en is zacht.

   Verwijderen
 2. Dat ziet er prachtig uit, super! Als je dan toch iets koopt is het boek dat je noemde op m'n blog wel een goede koop hoor, staat echt veel in en ook veel verschillende dingen(soms vind ik het nog wel eens tegenvallen wat er werkelijk in een handwerkboek of tijdschrift staat, vaak veel foto's maar relatief weinig patronen). En op internet is er ook zoveel gratis te vinden via pinterest bijvoorbeeld..... Succes met de toeren van deze week! Groetjes, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik werk met Stylecraft; in grijs en roze tinten. Fijn garen om mee te werken! Crochet Along 2014 er ook mee gehaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stylecraft werkt goed. Roze en grijs is altijd een mooi combi.

   Verwijderen